DriveBack
Smartare biltransporter

Börja idag!

DriveBack löser era biltransporter enkelt och kostnadseffektivt genom att erbjuda privatpersoner att köra dessa bilar gratis.

Skapa företagskonto
eller

Några av våra kunder och partners

DriveBack i media

Varför DriveBack?


Snabbt

Åttio procent av alla transporter som publiceras på DriveBack.se matchas ihop med en förare inom två dygn.


Kostnadseffektivt

DriveBack är det absolut billigaste alternativet för företag med behov av biltransporter, de enda utgifterna är kostnaden för drivmedel samt en låg förmedlingsavgift.


Bättre kontroll

DriveBack erbjuder sina kunder sammanställd statistik och information om deras transportvanor och kostnadsbesparingar.

Det fungerar verkligen!

Sedan starten 2014 har vi haft många olika företag med. Vi satsar nu under 2022 stort på att utveckla den tekniska plattformen för att göra det ännu tryggare, enklare och snabbare att få bilar transporterade. Med hjälp av modern teknik samt vår erhållna erfarenhet av biltransporter har det aldrig varit så lätt att få sin bil förlyttad som det är nu - smartare biltransporter helt enkelt!”


Toppbetyg

Våra kunder rekommenderar oss till andra

Vad några kunder säger

”Det bästa med DriveBack är att alla är vinnare”
Lastbilen.se

”Det sparar både tid och pengar samtidigt som det är väldigt smidigt!”
Sixt Biluthyrning, Linköping

Som grädde på mosetGratis kreditupplysningar

Vi förser dig med tillräcklig information för att du ska kunna ta ett tryggt beslut. Som uppdragsgivare kan du smidigt göra kreditupplysningar på de DriveBackers som anmält intresse för en resa.Signering med E-leg

Om ni vill att föraren legitimerar sig innan bilen hämtas upp erbjuder vi möjlighet att kräva signering av avtalet med e-legitimation (BankID / Mobilt BankID).Integreringslösningar

Vi erbjuder API-tillgång till våra tjänster vilket gör det möjligt att publicera transporter direkt via era befintliga bokningssystem. Vårt API bygger på en REST/JSON lösning men vi kan självklart leverera kundanpassade lösningar.

Börja idag!

DriveBack löser era biltransporter enkelt och kostnadseffektivt genom att erbjuda privatpersoner att köra dessa bilar gratis.


Skapa företagskonto

Inte övertygad än?

Boka en kostnadsfri genomgång av systemet med någon av oss genom att maila foretag@driveback.se eller ringa 076-686 10 02.